Внимание Бисквитките се използват на този сайт, за да осигурят най-доброто потребителско изживяване. Ако продължите, предполагаме, че се съгласявате да получавате бисквитки от този сайт. OK

Кои сме Ние

От създаването си през 2004 г. Биг Суит ЕООД се специализира изцяло и единствено във внос и дистрибуция на висококачествени замразени храни. За този дълъг период изградихме стабилни и трайни връзки с някои от най-големите производители на замразени и сладоледени десерти в Европа.
Нашият основен пазар е ХОРЕКА.

Фирмата е със седалище и основен склад в гр. Пловдив. Имаме склад и офис в гр. Бургас. Наши дистрибутори са утвърдени фирми във всеки голям град на България.

Насочихме усилията си в предлагането на сладоледени и замразените десертите, защото това беше една празна ниша на българския пазар. Нашите основни клиенти са заведенията за обществено хранене.
Сега, след повече от десетилетие опит смело можем да се похвалим, че можем да предложим десерт за всеки сезон и за всеки тип заведение.
Независимо дали сте собственик на ресторант, кафене, хотел или сладкарница вие ще намерите необходимите ви десерти при нас.