Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

HORECA

За собствениците на хотели, ресторанти, кафенета

БИГ СУИТ ЕООД е единствената в България фирма, специализирала се във внос на сладоледени и замразени десерти, произведени от водещи производители в Европа.
Десертите ни са произведени основно за HORECA  /хотели, ресторанти, кафенета/ в Европа, САЩ и Япония. За улеснение на готвачите, десертите са предварително нарязани на порции или са индивидуално пакетирани порции.
Съобразявайки се с особеностите на българския пазар ние внасяме десерти, които са познати на клиентите и които са интернационални.
Основните категории десерти, които внасяме са:

СЛАДОЛЕДЕНИ ДЕСЕРТИ без аналог на българския пазар – три вида класически италиански сладоледен десерт Тартюфо и един вид плодов сладоледен десерт, който основно се изнася за Япония.

ЗАМРАЗЕНИ ДЕСЕРТИ – три вида суфле, италианско тирамису, американски чийзкейк, четири вида италиански торти, включително тирамису без глутен, произведени в района на Венеция, белгийска вафла лиеж.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПРЕМИУМ БЕЛГИЙСКИ СЛАДОЛЕД -  сладоледите са различни вкусове и са направени само от свежо мляко и млечна сметана.

Кликнете на снимката за изтеглите презентация на десертите. 

 

Извършваме доставки от собствени складове до обектите на клиентите ни както следва:

ПЛОВДИВ – доставяме до клиенти в цялата Пловдивска и Пазарджишка области.

ПОМОРИЕ – доставяме клиенти по цялото черноморие от гр. Бяла на север до Ахтопол на юг.

В градовете София, Смолян, Варна, Стара Загора, Казанлък и Ямбол доставките се извършват от наши дистрибутори, както и в зимните курорти Пампорово, Боровец и Банско.

За нашите клиенти хотели, ресторанти, кафенета изработваме и предоставяме безплатно елегантни десертни менюта със снимки на десертите.

Кликнете на снимката за изтеглите менюто за 2021 г.

За нови клиенти организираме дегустации, на които представяме десертите и показваме начините на размразяване и сервиране.

И накрая най-важното: ЦЕНИТЕ. Попитайте ни и ще останете приятно изненадани от нашите ценови предложения.
Цените ни са съобразени с ценовите нива на българския пазар и в повечето случаи са по-ниски от цените на свежите десерти, предлагани от малките занаятчийски работилници, а често и по-ниски от себестойността на десертите направени в кухнята на ресторанта.

КАЧЕСТВОТО – оставяме на вас да прецените. Фактът, че същите десерти се продават успешно на пазарите в Европа, САЩ и Япония казва достатъчно.

Ако сме ви заинтригували не се колебайте, свържете се с нас и сами ще се убедите в преимуществата на нашите десерти.